Картопляні кульки з сиром
Готуємо смачно!

Зі звичайного картопляного пюре готують цікаві та водночас прості закуски.
Інгредієнти:
Приготування:
Готуємо сухе картопляне пюре без масла та молока.
Твердий сир нарізаємо кубиками по 1 см.
Кладемо в пюре яйце та борошно, додаємо для смаку подрібнений часник і паприку. Ретельно перемішуємо та формуємо невеликі кульки. У центр кожної кульки кладемо кубик сиру. Щоб зручніше ліпити картопляне «тісто», руки змочуємо водою.
В окремому посуді збиваємо яйця для кляру.
Картопляні кульки занурюємо в кляр, потім у сухарі та смажимо в олії до золотавої скоринки. Можна готувати у фритюрі.
Готові кульки викладаємо на рушник, подаємо, поки гарячі. Ніжний сир усередині та хрустка скоринка зовні створюють неповторний смак.