Печінковий торт з картоплею

Готуємо смачно!

Печінковий торт з картоплею

Готуємо смачно!

Печінковий торт з картоплею

Любиш печінковий торт? А як щодо печінкового торта з картоплею?

Інгредієнти:

  • 700 г будь-якої печінки
  • 4 цибулини
  • 50 г твердого сиру
  • 300 г борошна
  • 1/4 ч. л. соди
  • 3 яйця
  • 10 середніх картоплин
  • 300 г майонезу
  • сіль
  • зелень — за смаком
  • олія.


    Приготування:

    Ретельно помийте печінку і цибулю. Пропустіть їх через м'ясорубку. Потім перекладіть отриману суміш в миску і додайте сіль, 150 г борошна і 2 яйця. Перемішайте суміш і обсмажте млинці на олії.

    Готуємо картопляні коржі. Для цього промийте і очистіть картоплю. Пропустіть через м'ясорубку. До отриманої суміші додайте 150 г борошна, 1 яйце, соду і сіль. Ретельно перемішайте і обсмажте коржі на рослинній олії.

    Викладайте коржі, чергуючи картопляні і печінкові. Кожен з них змащуйте майонезом.

    Смачного!

  • 21:08
    Немає коментарів. Ваш буде першим!
    Прогноз погоди
    Групи користувачів
    Готуємо смачно!
    Cмачнюща рубрика про їжу і все, що пов'язано з нею. Гурмани, готуйтеся! Попереду на вас чекає багато цікавих фактів та несподіваних відкриттів. Починаємо ділитись своїми улюбленними рецептами?
    2 учасника