Стрічка блогів

Персональні публікації користувачів

На початку інспекційної кампанії Держпраці надає роз’яснення щодо порядку проведення перевірок
    З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників. На початку інспекційної кампанії Державна служба України з питань праці надає роз’яснення щодо порядку перевірок.      Інспектори праці мають право перевіряти, як бізнес виконує трудове законодавство. Тут ми розповідаємо про порядок перевірки оформлення працівників та про те, які штрафи доведеться сплатити за працівників, чия праця не задекларована.Детальніше
15:43
0
Держпраці наголошує: незадекларована праця – погано для всіх!
Для держави. Неформальна економіка і незадекларована праця обмежують можливості держави проводити сучасну соціальну політику у сферах освіти, охорони здоров’я, розвитку професійних навичок, зайнятості, соціального захисту та пенсійного забезпечення, сприяють ухиленню від сплати податків, зменшують надходження до державного і місцевих бюджетів.Детальніше
Що повинно бути на столі на Різдво
12 страв Святвечора - давно усталена традиція. Вважається, що страви символізують 12 апостолів, яких Ісус Христос зібрав на таємній вечері. 12 традиційних страв на Святвечір:Кутя Узвар Хліб, пиріжки та пампушки Голубці Вареники з картоплею, Вареники з капустою, Риба, Борщ, Квасоля або горох, Гриби, Салат з буряком, Домашні соління. Різдвяний стіл у католиків До речі, в сусідній католицькій Польщі, як усім відомо, теж готують 12 страв за кількістю апостолів. Правда, список трохи інший.Детальніше
10:14
0
Картопляні кульки з сиром
Зі звичайного картопляного пюре готують цікаві та водночас прості закуски. Інгредієнти: 700 г картоплі250 г сиру3 яйця2 столові ложки борошнадрібка солі та сушеної паприкисухарі для паніруваннячасниколія Приготування: Готуємо сухе картопляне пюре без масла та молока. Твердий сир нарізаємо кубиками по 1 см. Кладемо в пюре яйце та борошно, додаємо для смаку подрібнений часник і паприку. Ретельно перемішуємо та формуємо невеликі кульки. У центр кожної кульки кладемо кубик сиру.Детальніше
10:23
0
Печінковий торт з картоплею
Любиш печінковий торт? А як щодо печінкового торта з картоплею? Інгредієнти: 700 г будь-якої печінки4 цибулини50 г твердого сиру300 г борошна1/4 ч. л. соди3 яйця10 середніх картоплин300 г майонезусільзелень — за смакомолія. Приготування: Ретельно помийте печінку і цибулю. Пропустіть їх через м'ясорубку. Потім перекладіть отриману суміш в миску і додайте сіль, 150 г борошна і 2 яйця. Перемішайте суміш і обсмажте млинці на олії. Готуємо картопляні коржі.Детальніше
21:08
0
Полтавські галушки з куркою і грибами
Щоб їх приготувати, вам знадобиться не так багато інгредієнтів: борошно, куряче філе, свіжі печериці, цибуля, часник, сметана, кефір, рослинна олія. Інгредієнти: 500 мл кефіру кімнатної температури–5 склянок борошна1 чайна ложка солі1 чайна ложка содиРослинна олія для смаження400 грамів курячого філе300 грамів свіжих печериць1 велика цибулина або 2 середні3–5 столових ложок сметаниЧасник — за бажанням Приготування: Кефір вилийте в миску, додайте трохи борошна, сіль і соду, перемішайте.Детальніше
12:06
0
Паста болоньєзе: Рецепт від принца Вільяма
За словами Кейт Міддлтон (дружини принца), у Вільяма є кілька коронних страв, якими йому вдалося її підкорити - зокрема, паста болоньєзе. Тепер у всіх бажаючих є шанс повторити королівський рецепт на своїй кухні. Інгредієнти (на 4 персони): 1 ст.л.Детальніше
19:37
0
Гарбуз, фарширований куркою і овочами
Гарбуз - універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Можна смажити, тушкувати, запікати, з нього виходять смачні каші і неймовірно ароматні смузі. Одна з улюблених страв - фарширований гарбуз, запечений в духовці. Начинки можуть бути різноманітними. Для пісного меню підійде варений рис з овочами або грибами. Для любителів м'яса можна використовувати фарш, дрібно порізану свинину, курку або індичину. Інгредієнти: гарбуз 1 шт.Детальніше
19:25
0
Салат з омлетом, куркою та корейською морквою
Одним з важливих інгредієнтів стануть яйця, але не у вареному вигляді, як це прийнято використовувати в салатах. З яєць необхідно приготувати омлет, який і додасться в салат. Морква також не використовується у вареному або сирому вигляді: беруть моркву по-корейськи. У підсумку виходить смачний і незвичайний салат, де добре поєднані один з одним інгредієнти. Інгредієнти: куряче філе - 250 гяйця -3 шт.морква по-корейськи - 150 гсіль - 1/4 ч.л.майонез, яблучний оцет, вода - по 3 ст.л.Детальніше
07:07
0
Гуляш з курячих сердечок
Виходить дуже смачно і ситно. Інгредієнти: сердечка курячі – 400 гріпчаста цибуля – 1 шт.морква – 1 шт.соняшникова олія – 2 ст.л.сметана – 100 гбульйон – 1 склянкасіль, чорний мелений перець – за смакомтоматна паста – 1,5 ст. л.борошно – 2 ст. л.зелень свіжа – за смаком. Приготування:Сердечка промити, перекласти в каструлю, залити гарячою водою, дати закипіти і проварити після закипання 1 хвилину.Детальніше
06:53
0
Курячі рулетики з сюрпризом всередині
Рулетики всередині ніжні та ароматні. Замість шинки і сиру, ви можете вибрати готове м'ясо на свій смак або іншу улюблену начинку. Інгредієнти: Куряче філе - 500 гСир 35% - 100 гМ'ясо готове (напр., шинка) - 65 гЯйце - 1 шт.Панірувальні сухарі - 80 гСіль, спеції за смаком (суміш перців, паприка, куркума, суш. зелень) Приготування:Очищаємо куряче філе від жилок, розрізаємо навпіл, відбиваємо з розрізаної сторони, солимо, перчимо з обох сторін.Детальніше
19:32
0
Готуємо смачні ліниві вареники
Готувати ліниві вареники — одне задоволення. Це швидко, смачно і дуже дієтично. Інгредієнти: сир 5-9% жирності — 200 гяйце куряче — 1 шт.борошно рисове — 3 ст. л.стевія — за смаком Приготування: З'єднуємо сир і яйце, гарненько розмішуємо. Додаємо три ложки борошна і ще раз змішуємо. Додаємо стевію (можна замінити медом чи ванільним цукром, наприклад) і ще раз заважаємо. Скатуємо невеликі кульки з тіста руками.Детальніше
20:55
0
Картопляна тортилья або омлет з картоплею
Готуємо іспанську страву з картоплі і яєць! І цибулі, до речі. Це той самий третій інгредієнт. Інгредієнти: 600 г картоплі5 яєць1 невелика цибулина2 зубчики часнику1/3 склянки молока5 гілочок петрушки1 ч.л. приправи за смакомсіль, перецьолія Приготування: Картоплю необхідно почистити і нарізати тонкими скибочками. Лук і петрушку нарізати якомога дрібніше. Розігріти на сковорідці олію і обсмажувати картоплю з цибулею близько 5-7 хвилин.Детальніше
20:53
0
Прогноз погоди
Групи користувачів
Готуємо смачно!
Cмачнюща рубрика про їжу і все, що пов'язано з нею. Гурмани, готуйтеся! Попереду на вас чекає багато цікавих фактів та несподіваних відкриттів. Починаємо ділитись своїми улюбленними рецептами?
2 учасника