Шоколадна сирна паска

Шоколадна сирна паска

Шоколадна сирна паска

Газета «Порадниця» ділиться смачним рецептом Великоднього куліча з сиром та шоколадом.

Інгредієнти:

- сир кисломочний (9-20%) 1 кг

- вершкове масло 200 г

- яйце 3 шт

- підсолоджувач за смаком

- шоколад без цукру 200 г

- ванілін 1-2 г

- вершки (10-20%) 400 мл

- горіхи (будь-які на смак) 100 г

- цукати (в’ялені ягоди) 100 г

Приготування:

1. Сир перебити блендером або протерти через сито, чи пропустити через м'ясорубку.

2. Додати розм'якшене масло і перемішати.

3. Яйця перемішати з підсолоджувачем, ваніліном і додати вершки.

4. Поставити яєчну суміш на середній вогонь і довести до кипіння близько 5 хв постійно помішуючи, поки не почне густіти.

5. Трохи остудити.

6. Горіхи подрібнити.

7. Шоколад розтопити на водяній бані.

8. У сир з маслом додати яєчну масу і перемішати.

9. Додати шоколад, горіхи і цукати, перемішати.

10. Форму для паски (або новий квітковий горщик або друшляк) застелити марлею в 2 шари, щоб звисали кінці.

11. Наповнити сирною масою і загорнути кінцями марлі.

12. Форму поставити в тарілку, так як буде стікати сироватка і поставити в холодильник на 12 год.

13. Потім краї марлі прибрати, форму перевернути, прибрати марлю.

14. Прикрасити паску за смаком (можна полити шоколадом, посипати горіхами).

Слідкуйте за нашими новинами на телеграм каналі
14:15
58
Немає коментарів. Ваш буде першим!