Гуляш з курячих сердечок

Готуємо смачно!

Гуляш з курячих сердечок

Виходить дуже смачно і ситно.
Інгредієнти:

  • сердечка курячі – 400 г
  • ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • соняшникова олія – 2 ст.л.
  • сметана – 100 г
  • бульйон – 1 склянка
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • томатна паста – 1,5 ст. л.
  • борошно – 2 ст. л.
  • зелень свіжа – за смаком.

  • Приготування:

    Сердечка промити, перекласти в каструлю, залити гарячою водою, дати закипіти і проварити після закипання 1 хвилину. Потім перший каламутний бульйон злити, знову залити свіжою гарячою водою і відварити протягом 30 хвилин уже до готовності сердечок. Моркву і цибулю почистити, моркву натерти на крупній тертці, цибулю дрібно порізати. Обсмажити овочі на соняшниковій олії до м’якості. Готовий бульйон процідити через сито в підходящу за розміром ємність, посолити за смаком, всипати борошно, сметану і розмішати, щоб не було грудочок. У сковорідку до овочів додати томатну пасту, відварені готові сердечка, розмішати, влити бульйон зі сметаною і борошном, знову перемішати і поставити на плиту на маленький вогонь, накривши кришкою. Тушкувати сердечка хвилин 5–7. Потім посипати порізаною зеленню і, як тільки гуляш загусне, прибрати з вогню. Подавати на стіл можна як самостійну страву, так і з будь-яким гарніром. Дуже смачно буде з рисом або картопляним пюре.

    05:53
    Немає коментарів. Ваш буде першим!
    Прогноз погоди
    Групи користувачів
    Готуємо смачно!
    Cмачнюща рубрика про їжу і все, що пов'язано з нею. Гурмани, готуйтеся! Попереду на вас чекає багато цікавих фактів та несподіваних відкриттів. Починаємо ділитись своїми улюбленними рецептами?
    2 учасника